Bussresor för event och evenemang

Bussresa för event och evenemang

- Inget event är för litet eller för stort hos oss på Ljungskilebuss

Ljungskilebuss är det självklara valet för eventresa i Västsverige. Ett evenemang eller event, oavsett storlek, lockar besökare. Ljungskilebuss hjälper arrangörer med professionell och kompetent hjälp, bland annat koordinering och transport av besökare och personal. Vi kan erbjuda allt från färdiga lösningar till delar av dem. Vårt mål är att allt ska flyta på så smidigt som möjligt och att alla besökare ska få en positiv upplevelse av sin eventresa.

Ljungskilebuss anlitats ofta för evenemang på goda rekommendationer:

Flera kända hotell, Event & Konferensbokningsbolag, mediekanaler skapar event med lyckat resultat. Det finns en anledning till att dess kunder återkommer till Ljungskilebuss och att de hör av sig på rekommendation från andra när det är dags för event/evenemang.

Arrangemang vi anlitas för:

Med på vår meritlista gällande större arrangemang är bla: Inomhus-EM i Friidrott, Göteborg 2013, Way Out West 2013, World Scout Jamboree Sweden 2011, European Union Science Olympiad in Gothenburg 2010.

Shoppingresor & Nöjesresor arrangeras av Ljungskilebuss

Ljungskilebuss arrangerar kontinuerligt billiga shoppingresor till Ullared Gekås, eventresor som Whiskeymässor, teaterresor, premiärvisningar och julmarknadsresor till Lübeck. Oavsett om ni vill åka med på våra arrangerade eventresor eller planera egen dagsresa så löser vi detta.

Ta kontakt med oss inför ert nästa evenemang eller håll utkik på vår hemsida för att inte missa vår nästa eventresa!

Eventresa för det mindre sällskapet - boka vip-buss »